Blijf op de hoogte

Live chat op onze website

Vanaf heden bieden we op onze website de mogelijkheid om je vraag via de live chat te stellen.

Aangepaste openingstijden 2021

De feestdagen staan weer voor de deur! Onze aangepaste openingstijden voor december 2021 zijn:

IP Classificatie, Waar staan de cijfers voor?

In dit artikel lichten we het wereldwijde systeem voor IP Classificatie toe en waar de cijfers en letters voor staan.

M12 connectoren, hun codering en toepassingen

Het assortiment aan M12 connectoren die we voeren is uitermate groot. In dit artikel hebben we diverse coderingen op een rijtje gezet. Lees hier alles over de coderingen en hun toepassingen.

E&A 2021 beurs gaat niet door in september

E&A 2021 beurs gaat niet door in september. Lees hier meer over het hoe en waarom

Waterdichte BD connector van CNLinko wint Red Dot Design award 2021

Onlangs won de waterdichte BD connector de Red Dot Design award 2021. Lees hier wat de jury hierover schreef

Bezoek ons op de Electronics & Applications 2021

Van 28 t/m 30 september as. zal de beurs Electronics & Applications 2021 weer plaatsvinden en we hopen je dan op onze stand met nummer 7C045 te mogen begroeten.

Muziek is een taal die we allemaal begrijpen

Muziek is een taal die we allemaal begrijpen. Lees hier meer over onze Lumberg Connection Spotify Playlist.

Leveranciers en fabrikanten claimen Force Majeur

Eerder deze maand publiceerde we al een bericht over levertijden en prijzen. In dit artikel brengen we je graag meer informatie hieromtrent.

Belangrijke update levertijden en prijzen

Langs deze weg informeren wij je graag over de huidige uitdagingen op het gebied van grondstoffen voor de productie van elektronica componenten en de daaraan verbonden levertijden en prijzen.

Aangepaste openingstijden 2020

De feestdagen komen er weer aan! Onze aangepaste openingstijden zijn:

Gaat Single-Pair Ethernet ons kantoornetwerk revolutioneren

De megatrends zoals het industriële internet of things (IIoT) en Industrie 4.0 zijn de drijvende kracht achter nieuwe standaarden in bedrade connectiviteit voor industriële automatisering en slimme fabrieken.

Lumberg lanceert nieuwe afgeschermde connector AISG

De radicaal vereenvoudigde montage van de nieuwe 360° afgeschermde ronde connector is het antwoord van Lumberg op de assemblage-eisen in het veld en van fabrikanten die zich richten op hoge volumes voor de voormontage. Een zeer innovatief afschermingsmechanisme aan de binnenkant van de behuizing maakt het mogelijk om de gehele connector uit een veel kleiner aantal afzonderlijke onderdelen samen te stellen. Dit ontwerp is ook voor patentgoedkeuring geregistreerd. Dit ontwerp zorgt voor een veel sneller montageproces aan de kabel voor zowel solderen als krimpen. 50% sneller De zeer tijdrovende en uitgebreide processtappen van het uitbreiden, inkorten en aanbrengen van een afschermingsvlecht, zoals bekend bij vergelijkbare connectoren, worden hier volledig overbodig. Bovendien wordt de kwaliteit van de montage verhoogd door het elimineren van typische montagefouten. Dit beïnvloed de waterdichtheid enorm. In vergelijking met conventionele ronde connectoren is deze montage 50 % sneller. Naast de bestendigheid tegen zout, stof en UV-stralen biedt een speciale – eveneens gepatenteerde – ratel in de metalen behuizing een tactiele terugkoppeling naar de installateur en een langdurige bescherming tegen trillingen. Perfect pasvorm De vereisten onder de AISG specificatie C485 is de 05-3 en 08-1 pin-configuratie van de connector ontworpen met een IP68-beschermingscategorie en volgens IEC 61076-2-106, zijn

Vertrouwen is goed, S2 redundantie is beter!

In de procesindustrie zijn er zeer specifieke eisen nodig voor netwerkcomponenten in het veld. Redundante logica zorgt voor een drastische verbetering van de betrouwbaarheid in het geval van communicatiefouten. PROFINET vertrouwt op een eigentijdse standaard voor IP67-toepassingen en zet daarmee een belangrijke mijlpaal voor de integratie in de procesindustrie. S2 redundantie Wij weten dat het vermijden van downtime vandaag de dag een vereiste is. We bieden nu een volledig nieuwe aanpak binnen de LioN-Power IO-Link Master serie, specifiek voor de farmaceutische industrie. S2 Redundantie – opent de deur naar een nieuwe wereld in de procesindustrie voor de Lumberg Automation IO-Link systemen. Nieuwe aanpak Belden biedt nu speciaal voor de Pharmacie een volledig nieuwe aanpak binnen de LioN-Power IO-Link Master serie. S2 Redundancy opent de deur naar een nieuwe wereld van procesindustrieën voor Lumberg Automation IO-Link Systems. De functionaliteit is ingenieus eenvoudig, zodra de communicatie met de primaire besturing verloren gaat of verstoord wordt, legt de IO-Link Master een communicatierelatie met de tweede gesynchroniseerde besturing om het productieproces draaiende te houden en stilstand te voorkomen. Wat doen we voor onze klanten? Binnen industriële automatiseringssystemen is er altijd één belangrijke eis: hoge beschikbaarheid! Hoge beschikbaarheid binnen de toepassing brengt: Constante kwaliteit, machine-output

Efficiëntie met Hirschmann Modular Industrial Patch Panel

Bij industriële infrastructuren staat veel op het spel en de kosten van downtime maken het onderhouden van een betrouwbaar netwerk nog belangrijker. Het veelzijdige Hirschmann Modular Industrial Patch Panel (MIPP) met Industrial REVConnect connectiviteit biedt een robuuste bescherming aan vrijwel elk systeem onder extreme milieubelasting. Efficientie De MIPP van Hirschmann zorgt voor een optimale operationele efficiëntie, vermindert de levenscycluskosten en bespaart kostbare tijd in het veld door een betrouwbaar koper- en vezelkabelmanagement te combineren in één enkele, toekomstbestendige oplossing. Voordelen Maximaliseer de uptime van het netwerk dankzij de solide metalen constructie die wordt ondersteund door industriële beschermingsclassificaties en een hoge poortdichtheid. Het Hirschmann Modular Industrial Patch Panel  is naadloos te integreren in bestaande infrastructuren, met ondersteuning van meerdere typen connectoren voor een kastvrije installatie, ongeacht de toepassing. Optimaliseer het resourcebudget door een kostenefficiënte kabelinstallatie en -onderhoud mogelijk te maken en kostbare tijd in het veld te besparen. Producteigenschappen Hoge poortdichtheid: tot 72 vezelkernen en 24 koperkabels Verwijderbare modules voor een eenvoudigere installatie Snelle, betrouwbare vezelinstallatie: 100% in de fabriek geteste voorgeprogrammeerde MPO-cassette Fiber duplex adapters: LC, SC, ST en E-2000 Ondersteunt single mode en multimode vezels Dubbele vezelmodule biedt plaats aan hybride vezelkabels Industriële REVConnect connectiviteitsopties: RJ45 koperen keystone Jacks

Lumberg partner van Stäubli test- en meetconnectoren

Of het nu gaat om een laag- of middenspanningsbereik, om precieze testruns of om preventief meten en testen: Met een uitgebreid portfolio van specifieke test componenten en kabels van Stäubli zorgt Lumberg nederland altijd voor een perfect en betrouwbaar contact tussen het meetinstrument en de te testen punten, objecten en systemen. Partner Bovendien zijn wij een beproefde partner van toonaangevende fabrikanten van meetinstrumenten op dit gebied, bijvoorbeeld voor het uitrusten met hoogwaardige contactdozen. Elk product voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen. Stäubli biedt een breed scala aan aanraakveilige testaccessoires voor het veilig en nauwkeurig uitvoeren van meettaken. Of het nu gaat om extra-laagspanningstoepassingen in elektronische laboratoria en trainingsfaciliteiten of voor servicetechnici in reparatiewerkplaatsen en medewerkers van energiebedrijven: de MULTILAM contacttechnologie, de coating van het oppervlak en de gebruikte isolatiematerialen garanderen de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, betrouwbaarheid en een lange levensduur van Stäubli producten.

Benieuwd naar wat Lumberg voor u kan betekenen?

Al 48 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, meedenken en ontwikkelen van connectiviteit producten..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lumberg Nederland BV Jan van der Heydenstraat 76 2665 JB Bleiswijk Nederland +31 10 5216255

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
Inloggen