Bezoek ons op de Electronics & Applications 2021

Zet m vast in je agenda

Het mag eindelijk weer! Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september zal de beurs Electronics & Applications 2021 weer plaatsvinden. Het hele scala uit de maak industrie van print tot product is aanwezig. Je kunt hierbij denken aan componenten, productie (-equipment) maar ook design services en vormgeving. Daarmee is Electronics & Applications 2021 dé plek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar concrete oplossingen in de maakindustrie. En wij hopen je daar weer op onze stand met nummer 7C045 te mogen begroeten.

Kennis opdoen

Op deze beurs worden de laatste innovaties binnen de elektronicaketen getoond en kun je kennis opdoen tijdens het uitgebreide lezingenprogramma. Het conferentieprogramma van de Electronics & Applications 2021 biedt tal van actuele thema’s en onderwerpen. Tijdens de seminars worden ervaringen gedeeld en kennis uitgewisseld. De seminars vinden plaats in de congreszalen op de beursvloer en zijn dus gemakkelijk te bereiken. Alles volledig Coronaproef uiteraard. Op onze stand zullen wij uitgebreid aandacht besteden aan de ontwikkelingen en innovaties binnen ons waterdichte connector portfolio.

Daarnaast kun je deelnemen aan wedstrijd van de Beste Soldeerder van de Benelux. Op het productieplein werken diverse exposanten samen aan de beursgadget: de E&A Parrot.

Benieuwd naar wat Lumberg voor u kan betekenen?

Al 50 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, meedenken en ontwikkelen van connectiviteit producten..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lumberg Nederland BV Jan van der Heydenstraat 76 2665 JB Bleiswijk Nederland +31 10 5216255

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
Inloggen