E&A 2021 beurs gaat niet door in september

Eerder deze zomer hebben we aankondigt op 28 tot en met 30 september weer deel te nemen aan de E&A beurs. Met bericht informeren we je dat vanuit de betrokken FHI-besturen is besloten om Electronics & Applications 2021 geen doorgang te laten vinden.

In juni hadden de commissieleden van E&A en de bestuursleden van de organiserende vereniging FHI de hoop en verwachting dat de 1,5 meter maatregel zou komen te vervallen eind september. En dat men op basis van alleen de Corona Check app een veilige beurs zonder 1,5 meter konden aanbieden. Uit de persconferentie van afgelopen vrijdag blijkt die zekerheid er nog niet te zijn.

Coronamaatregelen

Door de voortdurende coronamaatregelen en de onzekerheid rondom het mogelijk afbouwen van deze regels, zijn er te weinig mogelijkheden om de leden en beursdeelnemers een goede beurservaring te bieden. Met name de regels rondom de 1,5 meter maatregel zorgen voor te veel beperkingen op de beursvloer. Je moet hier denken aan het verbreden van gangpaden naar 6 meter breed of het hanteren van eenrichtingsverkeer in de gangpaden en het beperken van het aantal bezoekers op onze stand. Daarnaast verhoogt deze maatregel de drempel voor een geslaagd beursbezoek.

Het eerstvolgende beslismoment vanuit de overheid om de 1,5 meter maatregel wel of niet te laten vervallen komt voor ons op een te laat moment (13 september). Een gedegen voorbereiding voor een geslaagde beursdeelname is dan niet meer mogelijk. Deze onzekerheid heeft ook een negatieve impact op de bezoekerswerving van de beurs.

Benieuwd naar wat Lumberg voor u kan betekenen?

Al 50 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, meedenken en ontwikkelen van connectiviteit producten..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lumberg Nederland BV Jan van der Heydenstraat 76 2665 JB Bleiswijk Nederland +31 10 5216255

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
Inloggen