Lumberg partner van Stäubli test- en meetconnectoren

Of het nu gaat om een laag- of middenspanningsbereik, om precieze testruns of om preventief meten en testen: Met een uitgebreid portfolio van specifieke test componenten en kabels van Stäubli zorgt Lumberg nederland altijd voor een perfect en betrouwbaar contact tussen het meetinstrument en de te testen punten, objecten en systemen.

Partner

Bovendien zijn wij een beproefde partner van toonaangevende fabrikanten van meetinstrumenten op dit gebied, bijvoorbeeld voor het uitrusten met hoogwaardige contactdozen. Elk product voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Stäubli biedt een breed scala aan aanraakveilige testaccessoires voor het veilig en nauwkeurig uitvoeren van meettaken. Of het nu gaat om extra-laagspanningstoepassingen in elektronische laboratoria en trainingsfaciliteiten of voor servicetechnici in reparatiewerkplaatsen en medewerkers van energiebedrijven: de MULTILAM contacttechnologie, de coating van het oppervlak en de gebruikte isolatiematerialen garanderen de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, betrouwbaarheid en een lange levensduur van Stäubli producten.

Benieuwd naar wat Lumberg voor u kan betekenen?

Al 50 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, meedenken en ontwikkelen van connectiviteit producten..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lumberg Nederland BV Jan van der Heydenstraat 76 2665 JB Bleiswijk Nederland +31 10 5216255

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
Inloggen