Vertrouwen is goed, S2 redundantie is beter!

In de procesindustrie zijn er zeer specifieke eisen nodig voor netwerkcomponenten in het veld. Redundante logica zorgt voor een drastische verbetering van de betrouwbaarheid in het geval van communicatiefouten. PROFINET vertrouwt op een eigentijdse standaard voor IP67-toepassingen en zet daarmee een belangrijke mijlpaal voor de integratie in de procesindustrie.

S2 redundantie

Wij weten dat het vermijden van downtime vandaag de dag een vereiste is. We bieden nu een volledig nieuwe aanpak binnen de LioN-Power IO-Link Master serie, specifiek voor de farmaceutische industrie. S2 Redundantie – opent de deur naar een nieuwe wereld in de procesindustrie voor de Lumberg Automation IO-Link systemen.

Nieuwe aanpak

Belden biedt nu speciaal voor de Pharmacie een volledig nieuwe aanpak binnen de LioN-Power IO-Link Master serie. S2 Redundancy opent de deur naar een nieuwe wereld van procesindustrieën voor Lumberg Automation IO-Link Systems.

De functionaliteit is ingenieus eenvoudig, zodra de communicatie met de primaire besturing verloren gaat of verstoord wordt, legt de IO-Link Master een communicatierelatie met de tweede gesynchroniseerde besturing om het productieproces draaiende te houden en stilstand te voorkomen.

Wat doen we voor onze klanten?

Binnen industriële automatiseringssystemen is er altijd één belangrijke eis: hoge beschikbaarheid!

Hoge beschikbaarheid binnen de toepassing brengt:

  • Constante kwaliteit, machine-output en tijdige levering van consumptiegoederen;
  • Ecologische aspecten binnen uw applicatieontwerp – minder risico op verspilling van grondstoffen door vermindering van de productiestop;
  • Hoge winstgevendheid van uw toepassing – Minimaliseer uw investeringsrisico’s;
  • Bescherming tegen een van de meest gehate situaties van industriële toepassingen → Onzekere status van de vulcontainer.

Industriele automatisering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumberg begrijpt als geen ander dat de betrouwbaarheid van uw automatiseringssystemen belangrijk is. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden hoe we kunnen samenwerken om S2 redundantie in uw netwerk te brengen.

Contact formulier NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat Lumberg voor u kan betekenen?

Al 48 jaar gespecialiseerd in het importeren, distribueren, meedenken en ontwikkelen van connectiviteit producten..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lumberg Nederland BV Jan van der Heydenstraat 76 2665 JB Bleiswijk Nederland +31 10 5216255

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu
Inloggen